Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε είτε την αντικατάσταση τους είτε την ακύρωση της συναλλαγής και την επιστροφή του τιμήματος, στις περιπτώσεις στις οποίες σας παραδόθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π.)

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως μαζί μας, και το αργότερο εντός τριών (3) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση του προϊόντος μέσω της διαδικτυακής μας φόρμας επικοινωνίας ή στο mail της εταιρίας (info@vapejockey.gr) ή τηλεφωνικά με το 2310 322 443

Εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση του προϊόντος να αποστείλετε ή να παραδώσετε το προϊόν σε ένα από τα καταστήματά μας στην κατάσταση που το έχετε παραλάβει, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής) και την πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί, νάυλον, αφρολέξ κλπ) Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι επίσης σε άριστη κατάσταση. Για την διασφάλιση του προϊόντος θα ήταν σκόπιμο να συσκευάσετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

Το ελαττωματικό προϊόν επιστρέφεται μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών ταχυμεταφορών και τα έξοδα βαρύνουν εμάς (“χρέωση παραλήπτη”)  Σε περίπτωση που επιλέξετε διαφορετικό τρόπο αποστολής του ελαττωματικού προϊόντος, τότε τα έξοδα αποστολής βαρύνουν εσάς.

Μετά την επιστροφή των προϊόντων γίνεται έλεγχος του ελαττώματος που έχετε αναφέρει και στην συνέχεια επικοινωνία μαζί σας, εντός τριών (3) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση του προϊόντος, σχετικά με τα αποτελέσματα του ελέγχου.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε στις περιπτώσεις που αλλάξατε γνώμη για την αγορά του προϊόντος και να ζητήσετε την ακύρωση της συναλλαγής.

Εξαιρούνται για λόγους προστασίας της υγείας, όλα τα υγρά προιόντα, όπως υγρά αναπλήρωσης, αρώματα, βάσεις και νικοτίνες, καθώς και ατμοποιητές που έχουν χρησιμοποιηθεί

Μέσα σε χρονικό διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την στιγμή που θα μας ενημερώσετε θα πρέπει να μας αποστείλετε το προϊόν. Το προϊόν θα πρέπει να σταλεί είτε με τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών είτε μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών της επιλογής σας με δική σας επιβάρυνση εξόδων αποστολής.

Εναλλακτικά μπορείτε να παραδώσετε το προϊόν σε ένα από τα καταστήματά μας.

Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι στην κατάσταση που το έχετε παραλάβει, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής) και την πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί, νάυλον, αφρολέξ κλπ) Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι επίσης σε άριστη κατάσταση. Για την διασφάλιση του προϊόντος θα ήταν σκόπιμο να συσκευάσετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

Εντός 14 ημερών από την ημέρα που ενημερωθήκαμε για την υπαναχώρηση, θα σας επιστρέψουμε το τίμημα που έχετε καταβάλλει για την αγορά του προϊόντος (συμπεριλαμβανομένων των τυχόν εξόδων αποστολής).

Η επιστροφή των χρημάτων της αρχικής αγοράς γίνεται με  την ίδια μέθοδο που έγινε και η πληρωμή κατά την αγορά, εκτός και αν ρητώς μας εκφράσετε την επιθυμία σας, η επιστροφή των χρημάτων να γίνει κάποιο άλλο μέσο.