Η παραγγελία σας θα σταλεί με τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών στη διεύθυνση αποστολής που θα μας δηλώσετε (κατοικία, εργασία, κ.λ.π) με όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα προστασίας για την ασφαλή παράδοση των αποστολών. Με το αριθμό αποστολής που έχετε λάβει, μπορείτε να δείτε την πορεία παράδοσης του δέματος σας στην Courier.

Για περιοχές της Θεσσαλονίκης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Fast Delivery. Καλέστε μας στο 2310 322 443 ή στο 2310 916 870 για να ενημερωθείτε.

Εναλλακτικά μπορείτε να την παραλάβετε από τα καταστήματά μας.

Αν έχετε επιλέξει την παράδοση κατ’ οίκον, στην εργασία κλπ θα σας στείλουμε ένα email που θα επιβεβαιώνει ότι τα είδη έχουν σταλεί (όταν η παραγγελία σας έχει φύγει από την αποθήκη) και έναν αριθμό παρακολούθησης του δέματος (με έναν σύνδεσμο στην ιστοσελίδα του ταχυμεταφορέα).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER:  Εντός Ελλάδας, τα έξοδα αποστολής για προϊόντα έως 2 kg είναι 3,00 €. Για παραγγελίες με προϊόντα άνω των 2 kg, το κόστος μεταφοράς υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα και εμφανίζεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Για παραγγελίες άνω των 29 € η αποστολή γίνεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,00 €.

FAST DELIVERY: Η χρέωση της υπηρεσίας Fast Delivery είναι 4,00 €.

Ναι. Θα πρέπει να συμπληρώσετε τα κατάλληλα στοιχεία στην φόρμα παραγγελίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER: Παραγγελίες που παραλαμβάνονται μέχρι τις 16:00 και υπάρχουν σε απόθεμα, αποστέλλονται το ίδιο απόγευμα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όταν μια παραγγελία περιέχει περισσότερα από ένα προϊόντα δεν θα σταλεί μέχρι να είναι πλήρης. Για τη μερική αποστολή μιας παραγγελίας θα υπάρξει αντίστοιχη χρέωση.

FAST DELIVERY: Παραγγελίες που παραλαμβάνονται μέχρι τις 16:00 και υπάρχουν σε απόθεμα, σας τις παραδίδουμε το ίδιο απόγευμα. Έαν επιλέξετε αυτό τον τρόπο παράδοσης, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στο 2310 322 443 ή 2310 916 870. Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη μόνο για περιοχές της θεσσαλονίκης και κατόπιν συννενόησης με κάποιο από τα καταστήματά μας.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Όταν όλα τα είδη της παραγγελίας σας υπάρχουν σε απόθεμα μπορείτε να την παραλάβετε άμεσα από τα καταστήματά μας.

Όταν τα παραγγελμένα αντικείμενα δεν υπάρχουν σε απόθεμα, θα σας ειδοποιήσουμε την ίδια ημέρα.

Ναι, με το αριθμό αποστολής που έχετε λάβει, μπορείτε να δείτε την πορεία παράδοσης του δέματος σας στην συνεργαζόμενη courier. Εκεί, θα βρείτε το ακριβές στάδιο της, όπως έχει δρομολογηθεί από τον ταχυμεταφορέα.