Το κατάστημά μας δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές η προπληρωμένες κάρτες. Μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές σας μέσω ανακατεύθυνσης στο ασφαλές περιβάλλον των Eurobank, Paypal και Vivawallet.

Στην περίπτωση κατά την οποία επιθυμείτε να εξοφλήσετε το τίμημα με αντικαταβολή, τότε θα πρέπει να καταβάλετε το οφειλόμενο ποσό (είτε με μετρητά είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα) στον εξουσιοδοτημένο υπάλληλο της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών, στην ορισμένη διεύθυνση παράδοσης.

Η χρέωση είναι 2,00 € και γίνεται αυτόματα από το σύστημα.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500 € (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500 € (προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολής το «Παραλαβή από κατάστημα». Εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την παραλαβή. Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο κατά την παραλαβή.

Στην περίπτωση κατά την οποία επιθυμείτε να εξοφλήσετε το τίμημα με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό τότε μπορείτε να καταθέσετε το σχετικό ποσό στους εξής λογαριασμούς:

Τράπεζα: EUROBANK

IBAN: GR0402600240000160201044014

και στείλτε μας το αντίγραφο της καταθετήριας απόδειξης του ποσού της παραγγελίας στο info@vapejockey.gr, αναγράφοντας το όνομά σας και τον αριθμό παραγγελίας σας. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας.

Σε περίπτωση αποστολής της πληρωμής από άλλη τράπεζα, θα πρέπει να επιλέξετε “έξοδα εντολέα” ώστε το ποσό που θα μεταφερθεί να είναι ακριβώς το ποσό της παραγγελίας σας.